Kategória: Google kereső

A Google keresőben óriási a tolongás az első helyekért, ahová csak azok kerülhetnek, akik ki is érdemelték. No de hogyan? Mit kell tenni, hogy a Google felfigyeljen a honlapodra és szívesen mutassa meg az érdeklődőknek?

A válasz nem egymondatos. Meg kell ismerni a Google kereső működési elveit és tisztában kell lenned azzal is, hogy a célcsoportod mire kíváncsi.

A Google kereső alatt összegyűjtött cikkeimmel segítek tisztába tenni a fogalmakat, átláthatóbbá tenni számodra a rendszer működését és lerántani a leplet a keresőt körülvevő misztériumokról.

Nem elég tudni mi az a kulcsszó és mik a kulcsszókutatás lépései, az elméleti tudást gyakorlatba is át kell emelni. A hatékony kulcsszó keresést megkönnyítheted néhány kulcsszó kereső program használatával. De tudod milyen kulcsszó kereső eszközök állnak a rendelkezésedre?

Egy ház építése nem megy biztos alapok nélkül. Tetőt sem rakhatsz stabil falak nélkül. Ha szeretnél a Google rangsor elejére kerülni, a honlapodat is lépésről lépésre kell felépítened, mint egy házat.

SEO fogalma

A SEO a search engine optimization angol kifejezés rövidítése. Szó szerinti fordítása: kereső motor optimalizálás, de magyarosan keresőoptimalizálásnak szoktuk nevezni. A SEO (keresőoptimalizálás) a honlapon végzett olyan tevékenységek összessége, melynek eredményeként a weboldal a keresőmotorok találati listáján magasabb helyezést ér el és ezáltal nagyobb látogatóforgalmat generál.