Kategória: Kreatív szövegírás

A kreatív szövegírás fog megkülönböztetni téged a tucat-vállalkozásoktól! Merj újítani, ragadd meg az érdeklődök figyelmét egyedi szövegeiddel!

A kreatív szövegírásnak is megvannak a maga sajátosságai, amiket te is elsajátíthatsz. Mint ahogy minden más, ez is tanulható.

A kreatív szövegírás cikkei hasznosak lesznek számodra, ha szeretnéd honlapodat átszövegezni, blogírásba kezdenél, esetleg szeretnél hírleveleket küldeni érdeklődőidnek, de nem tudod, hogyan kezdj bele az írásba.

A kreatív szövegírás bejegyzéseit akkor is érdemes tanulmányoznod, ha szakemberre szeretnéd bízni a szövegírást. Ha tisztában vagy az értékes marketingszövegek alapvető követelményeivel, akkor könnyebben le tudod ellenőrizni, hogy a szövegíród jól végezte-e a dolgát.

Egy szöveg ma már nem csak szavakból áll. Egy szöveg ma már semmit nem ér képek nélkül. Hiába veted papírra értékes gondolataidat, az olvasó hamar továbblép, ha nem lát benne egy képet sem. Hidd el, jobban jársz, ha minél hamarabb Read more…

Egy kép többet mond ezer szónál, tartja a mondás. Ha szeretnéd ütős cikkekkel, vagy közösségi média posztokkal erősíteni az online jelenléted, elkerülhetetlen az egyedi, figyelemfelkeltő képek használata. Ehhez viszont szükséged lesz egy jó képszerkesztőre. A lehetőségek tárháza széles, de én Read more…

A kulcsszó fogalmát már megismerhetted a “Mi az a kulcsszó” cikkemben. Az elméleti ismeretek után jöhet a gyakorlat. Most megtudhatod mi a kulcsszókutatás folyamata, és hogyan tudsz összeállítani egy ütős kulcsszólistát honlapod keresőoptimalizálásához.

A keresőoptimalizálás sikere nagyban függ a honlapodon elhelyezett tartalmak minőségétől. Az úgynevezett SEO szövegírással létrehozott bejegyzésekre, azaz a kulcsszavakra optimalizált szövegekre a keresőrobotok könnyebben rátalálnak, és jobb helyen jelenítik meg őket a találati listában.

SEO fogalma

A SEO a search engine optimization angol kifejezés rövidítése. Szó szerinti fordítása: kereső motor optimalizálás, de magyarosan keresőoptimalizálásnak szoktuk nevezni. A SEO (keresőoptimalizálás) a honlapon végzett olyan tevékenységek összessége, melynek eredményeként a weboldal a keresőmotorok találati listáján magasabb helyezést ér el és ezáltal nagyobb látogatóforgalmat generál.